30 års erfarenhet inom skärgårdsbygge

Skapa ditt eget skärgårdsparadis

Vi kan sköta byggprojektet och du kan njuta av livet

Vi tar skärgården i beaktande i vårt byggande

Vi känner till skärgårdens krävande klimat

Archipelago Design och SKa-Plan erbjuder dig hjälp med att planera och bygga ditt hus eller någon annan byggnad. Vi har specialiserat oss i skärgårdsbygge. Vi har många års erfarenhet av att bygga i skärgårdens krävande miljö och klimat. Vi känner till hur man bygger bra och hållbara byggnader i skärgården.

 

Det är ett krävande jobb att bygga i skärgården.
Vi har den yrkeskunskap och tiotals års erfarenheta som krävs för att kunna erbjuda er ett tryggt och enkelt sätt att bygga er nya villa, bastu eller annan byggnad.
Vi renoverar också äldre byggnader i skärgården.

Archipelago Design står till tjänst med sin expertis inom skärgårdsbygge. Skärgårdens krävande omständigheter är bekanta för oss. Vi tar vara på skärgårdens traditioner utan att glömma dagens och framtidens krav. Vi erbjuder våra kunder allt inom skärgårdsbygge; allt från att hitta bästa tänkbara byggplats till färdigställda villor.

I vårt sortiment hittar du exempelvis praktiska gästbodar, strandbastur som smälter in i skärgårdsmiljön samt stiliga villor med alla bekvämligheter. VD för Archipelago Design är Kaj Karlsson.

Blev du intresserad? Fyll i blanketten eller ring oss så funderar vi på vad som skulle vara bästa lösningen just för dig!

 

7 + 15 =