Villa Norrsund

Villa Norrsund on täydellinen saaristomökki. Sen yhdistetty tupakeittiö ja olohuone tarjoavat viihtyisän oleskelutilan koko perheelle. Villa Norrsundissa voit oleskella perheesi kanssa pidempiäkin aikoja. Tilavaan kylpyhuoneeseen saat mahtumaan pyykkitornin, mikä helpottaa elämää esimerkiksi pidempien lomien aikana.

Norrsund mökissä yhdistyvät mukava, moderni hyvila-asuminen ja luonnonläheisyys. Isolla terassilla viihtyy suurempikin seurue vaikkapa rapukestien merkeissä. Archipelago Designilla ymmärrämme myös asiakkaan erityistarpeita. Mikäli tuotevalikoimastamme ei löydy juuri oikeaa ratkaisua, voimme muokkaamalla pakettejamme tai luomalla täysin uudet suunnitelmat, tehdä unelmien huvilastasi tai saunastasi totta.

Mökki Norrsund [68,5 neliötä]
Alkaen 33.490 €
Mökkipaketti:

piirustukset ja asennusohjeet sisältyvät
materiaalitoimitus:

  • lattia, seinät ja katto
  • eristeet
  • lasiovet ja ikkunat
  • turvallisuusvarusteet
  • palo- ja myrskyvakuutus vuodeksi

Pyydä erillinen tarjous asennuksesta!

Archipelago Design tarjoaa asiantuntevaa apua saaristorakentamiseen. Tunnemme saariston vaativat olosuhteet, vaalimme alueen perinteitä unohtamatta nykypäivän ja tulevaisuuden vaatimuksia. Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea saaristorakentamiseen liittyvää aina tontin valinnasta valmiiksi rakennettuihin huviloihin. Valikoimastamme löydät esimerkiksi käytännöllisiä yöpymismajoja, maisemaan sopivia saunoja ja hulppeita huviloita upeimmille saaristokallioille. Archipelago Designin toimitusjohtajana toimii Kaj Karlsson.

Mikä sinua kiinnostaa eniten? Täytä lomake tai ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä juuri sinulle sopivat ratkaisut.

12 + 14 =