Vierasmaja Boksi

Vierasmaja Boksi on juuri sinulle joka rakastat suoria linjoja ja modernia arkkitehtuuria. Boksissa on järkevät tilaratkaisut joten sinne mahtuu isompikin porukka yöpymään mukavasti. Lasiovien ansioista terassi ja sisätilat toimivat saumattomasti isompana oleskelualueena.

Boksi on suunniteltu modernin yksinkertaiseksi, saaristo-olosuhteisiin soveltuvaksi vierasmajaksi. Terassin lasiovet laajentavat Boksin oleskelutilaa kauniilla säällä. Archipelago Designilla ymmärrämme myös asiakkaan erityistarpeita. Mikäli tuotevalikoimastamme ei löydy juuri oikeaa ratkaisua, voimme muokkaamalla pakettejamme tai luomalla täysin uudet suunnitelmat, tehdä unelmien huvilastasi tai saunastasi totta.

Vierasmaja Boksi [25 + 12,5 neliötä]
alkaen 17.990:-
Paketti sisältää piirustukset ja asennusohjeet
materiaalitoimitus:

 

  • lattia, seinät ja katto
  • eristeet
  • lasiovet ja ikkuna
  • turvallisuusvarusteet
  • palo- ja myrskyvakuutus vuodeksi

Pyydä erillinen tarjous asennuksesta!

http://www.archipelagodesign.fi/wp-admin/post.php?post=441&action=edit#

Archipelago Design tarjoaa asiantuntevaa apua saaristorakentamiseen. Tunnemme saariston vaativat olosuhteet, vaalimme alueen perinteitä unohtamatta nykypäivän ja tulevaisuuden vaatimuksia. Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea saaristorakentamiseen liittyvää aina tontin valinnasta valmiiksi rakennettuihin huviloihin. Valikoimastamme löydät esimerkiksi käytännöllisiä yöpymismajoja, maisemaan sopivia saunoja ja hulppeita huviloita upeimmille saaristokallioille. Archipelago Designin toimitusjohtajana toimii Kaj Karlsson.

Mikä sinua kiinnostaa eniten? Täytä lomake tai ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä juuri sinulle sopivat ratkaisut.

6 + 3 =