FRIGGEBOD-konsepti

FRIGGEBOD-konsepti tarjoaa sinulle perinteisen saaristolaisen vierasmajan, rantasaunan, grillikatoksen tai varaston. Sisusta FRIGGEBODISTASI viihtyisä vierasmaja, sauna tai vaikkapa perheen teinien oma valtakunta. FRIGGEBODIN saat tilattua myös varastona.

FRIGGEBOD on monien mahdollisuuksien pieni saaristorakennus. Se on kooltaan kompakti ja voit sisustaa FRIGGEBODIN toimimaan vaikkapa vierasmajana tai saunana, mutta se taipuu myös huvimajaksi tai grillikatokseksi. FRIGGEBODIA voi käyttää myös vajana ja varastona. FRIGGEBOD sopii täydellisesti vaihtelevaan saaristomaisemaan sen mukautuvuuden ansiosta. Katoksi voi valita joko perinteisen harjakaton tai modernimman pulpettikaton. FRIGGEBOD on pieni suuri mökki, johon on mahdollista yhdistää myös mukava terassi. Siinä voi esimerkiksi vilvoitella saunan jälkeen tai tarjota vieraille aamiaisen aamuauringossa.

PIKKU-FRIGGE tarjoaa sinulle vielä lisää mahdollisuuksia. Siihen et tarvitse edes rakennuslupaa!

Friggebod [15 neliötä]
Ilman saunaa 5.990 €
Saunalla: 9.990 €

Täydellinen saunapaketti pulpettikattoisena tai harjakattoisena

  • piirustukset ja asennusohjeet
  • täydellinen materiaalitoimitus
  • lattia, seinät ja katto
  • eristeet
  • lasiovet ja ikkuna
  • kiuas, hormi ja lauteet
  • turvallisuusvarusteet
  • palo- ja myrskyvakuutus vuodeksi

Pyydä erillinen tarjous asennuksesta!
Friggebodin voit myös tilata varastoksi itsellesi!

Archipelago Design tarjoaa asiantuntevaa apua saaristorakentamiseen. Tunnemme saariston vaativat olosuhteet, vaalimme alueen perinteitä unohtamatta nykypäivän ja tulevaisuuden vaatimuksia. Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea saaristorakentamiseen liittyvää aina tontin valinnasta valmiiksi rakennettuihin huviloihin. Valikoimastamme löydät esimerkiksi käytännöllisiä yöpymismajoja, maisemaan sopivia saunoja ja hulppeita huviloita upeimmille saaristokallioille. Archipelago Designin toimitusjohtajana toimii Kaj Karlsson.

Mikä sinua kiinnostaa eniten? Täytä lomake tai ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä juuri sinulle sopivat ratkaisut.

14 + 8 =