Sauna Lillnäs

Lillnäs-sauna sopii perinteiseen saaristolaismaisemaan täydellisesti sen yksinkertaisen ja modernin muotoilunsa ansiosta.

Archipelago Designilla ymmärrämme myös asiakkaan erityistarpeita. Mikäli tuotevalikoimastamme ei löydy juuri oikeaa ratkaisua, voimme muokkaamalla pakettejamme tai luomalla täysin uudet suunnitelmat, tehdä unelmien huvilastasi tai saunastasi totta. Lillnäs-sauna sopii perinteiseen saaristolaismaisemaan täydellisesti sen perinteisen, yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta. Yksinkertaisen ja modernin suunnittelun ansiosta Lillnäs sopii maisemaan ja täydentää tonttisi viihtyisiyyttä, oli ulkoväri sitten kallioita mukailevan harmaa tai kalastajatorpalle tyypillisen punainen.
Täydellinen saunapaketti: piirustukset ja asennusohjeet täydellinen materiaalitoimitus lattia, seinät ja katto eristeet lasiovet ja ikkuna kiuas, hormi ja lauteet turvallisuusvarusteet palo- ja myrskyvakuutus vuodeksi

Archipelago Design tarjoaa asiantuntevaa apua saaristorakentamiseen. Tunnemme saariston vaativat olosuhteet, vaalimme alueen perinteitä unohtamatta nykypäivän ja tulevaisuuden vaatimuksia. Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea saaristorakentamiseen liittyvää aina tontin valinnasta valmiiksi rakennettuihin huviloihin. Valikoimastamme löydät esimerkiksi käytännöllisiä yöpymismajoja, maisemaan sopivia saunoja ja hulppeita huviloita upeimmille saaristokallioille. Archipelago Designin toimitusjohtajana toimii Kaj Karlsson.

Mikä sinua kiinnostaa eniten? Täytä lomake tai ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä juuri sinulle sopivat ratkaisut.

5 + 2 =