Lindvik

Sauna Lindvikin suuret ikkunat ja lasiovet tarjoilevat upeat saariston maisemat myös mökin sisältä käsin. Sauno pitkään, nauti illasta isolla terassilla ja jää saunamökkiin vaikka yöksikin. Tilaa kyllä riittää.

Sauna Lindvikin lasiovet kehystävät saariston maisemat täydelliseksi tauluksi. Nauti upeasta miljööstä oman saunallisen huvilasi suojista tai avaa suuret lasiovet jolloin terassi ja tupa ovat yhtä suurta tilaa. Archipelago Designilla ymmärrämme myös asiakkaan erityistarpeita. Mikäli tuotevalikoimastamme ei löydy juuri oikeaa ratkaisua, voimme muokkaamalla pakettejamme tai luomalla täysin uudet suunnitelmat, tehdä unelmien huvilastasi tai saunastasi totta.

Sauna Lindvik [25 + 12,5 neliötä]
Alkaen 18.800 €
Perinteinen harjakatto, pulpettikatto ja boksimalli

Saunapaketti:
piirustukset ja asennusohjeet sisältyvät materiaalitoimitus:

  • lattia, seinät ja katto
  • eristeet
  • lasiovet ja ikkunat
  • turvallisuusvarusteet
  • palo- ja myrskyvakuutus vuodeksi

Pyydä asennuksesta erillinen tarjous!

Archipelago Design tarjoaa asiantuntevaa apua saaristorakentamiseen. Tunnemme saariston vaativat olosuhteet, vaalimme alueen perinteitä unohtamatta nykypäivän ja tulevaisuuden vaatimuksia. Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea saaristorakentamiseen liittyvää aina tontin valinnasta valmiiksi rakennettuihin huviloihin. Valikoimastamme löydät esimerkiksi käytännöllisiä yöpymismajoja, maisemaan sopivia saunoja ja hulppeita huviloita upeimmille saaristokallioille. Archipelago Designin toimitusjohtajana toimii Kaj Karlsson.

Mikä sinua kiinnostaa eniten? Täytä lomake tai ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä juuri sinulle sopivat ratkaisut.

12 + 12 =