Saaristossa suunniteltu

Tehdään yhdessä saaristounelmastasi totta!

Mukavampaa elämää saaristossa

Konsulttipalvelut

Tarjoamme rakentamiseen ja rakennussuunnitteluun liittyviä konsulttipalveluita. Asiantuntijamme auttavat sinua rakentamiseen liittyvissä asioissa aina tontin löytämisestä ja rakennuspaikan valinnasta teknisiin ratkaisuihin rakennettaessa. Meiltä saat myös saneerauksiin ja remontteihin liittyvää konsultaatiota. Saaristorakentaminen on meidän ydinosaamistamme. Tunnemme saariston haastavat olosuhteet ja tarjoamme ammattitaitomme asiakkaidemme käyttöön.

Suunnittelupalvelut

Suunnittelemme toimivia ja saaristoon sopivia rakennusratkaisuja aina moderneista saunamökeistä ja vajoista perinteisiin rantahuviloihin. Archipelago Design ja Ska-Plan Oy ovat erikoistuneet juuri saaristorakentamiseen. Archipelago Designin tuotteet ovat suunniteltu vankalla ammattitaidolla ja perinteitä vaalien, unohtamatta nykypäivän vaatimuksia ja modernia rakentamista. Voit valita avaimet käteen -ratkaisun tai pystyttää itse juuri sinun tontillesi sopivan ja Archipelago Designin valmistaman saaristorakennuksen.

Rakennusurakointi

Rakennusurakoitsijamme toimivat pääosin Turunmaan saaristossa. Rakennusurakoitsijoista ja suunnittelijoista koostuvalla tiimillämme toteutamme mielellämme ”avaimet käteen”- paketteja. Urakointitiimillämme on paljon kokemusta rakentamisesta saariston vaihtelevissa sääolosuhteissa. Hoidamme sekä pienet saunamökit että suuremmat ympärivuotuiset huvilat. Tien puuttuminen ei tuota meille ongelmia vaan rakennamme myös saarikohteissa. Nopeat ja merikelpoiset veneemme mahdollistavat myös projekteja ulkosaaristossa. Huviloiden ja saunamökkien laajennusprojektit ovat meille tuttuja. Teemme myös osaurakoita ja meiltä saa timpureita käyttöön tuntiveloituksella. Meillä on palveluksessamme kokenut maalari, joten meiltä voi pyytää tarjouksia myös maalausurakoista. Aliurakoitsijaverkostomme on laaja ja luotettava, joten saat meiltä tarvittaessa myös suosituksia aina kaivon poraamisesta suihkuhanan asennukseen.

Archipelago Design tarjoaa asiantuntevaa apua saaristorakentamiseen. Tunnemme saariston vaativat olosuhteet, vaalimme alueen perinteitä unohtamatta nykypäivän ja tulevaisuuden vaatimuksia. Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea saaristorakentamiseen liittyvää aina tontin valinnasta valmiiksi rakennettuihin huviloihin. Valikoimastamme löydät esimerkiksi käytännöllisiä yöpymismajoja, maisemaan sopivia saunoja ja hulppeita huviloita upeimmille saaristokallioille. Täytä lomake tai ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä juuri sinulle sopivat ratkaisut.

6 + 9 =