Villa Norrsund

Villa Norrsund är den perfekta skärgårdsstugan. Den öppna planlösningen med stugkök och vardagsrum i ett ger en trevlig miljö för hela familjen att trivas i. I Villa Norrsund kan du bo även längre tider med din familj. Ett byktorn ryms bra i det rymliga badrummet, vilket gör livet betygligt bekvämare under semestern.

I Norrsund kombineras bekvämt, moderns villaliv med naturnära miljö. På den stora terrassen trivs även större sällskap på exempelvis kräftskiva eller midsommarfest.

Vi på Archipelago Design förstår våra kunders specialkrav. Om vårt sortiment inte innehåller just den byggnaden du önskar dig, kan vi modifiera byggnaden eller planera en helt ny. Vi gör din drömvilla eller drömbastu till verklighet!

Villa Norrsund [68,5 kvadratmeter]

Från 33.490 €

Stugpaket:
ritningar och monteringsanvisningar
materialleverans:

  • golv, väggar och tak
  • isolering
  • glasdörrar och fönster
  • säkerhetsutrustning
  • brand- och stormförsäkring för ett år

Fråga efter monteringsoffert!

Archipelago Design står till tjänst med sin expertis inom skärgårdsbygge. Skärgårdens krävande omständigheter är bekanta för oss. Vi tar vara på skärgårdens traditioner utan att glömma dagens och framtidens krav. Vi erbjuder våra kunder allt inom skärgårdsbygge; allt från att hitta bästa tänkbara byggplats till färdigställda villor. I vårt sortiment hittar du exempelvis praktiska gästbodar, strandbastur som smälter in i skärgårdsmiljön samt stiliga villor med alla bekvämligheter.

Blev du intresserad? Fyll i blanketten eller ring oss så funderar vi på vad som skulle vara bästa lösningen just för dig!

9 + 9 =